Kiadó balatoni nyaralók, apartmanok

Kálmán Apartman

Tisztelt Látogató!
 
Alábbi összeállításunkban néhány fontos információt szeretnénk megosztani Önnel/Önökkel családias nyaralónkkal kapcsolatos tudnivalókról.
 
A nyaralóobjektum:

A nyaralóház közvetlen a vízparton található Siófokon, Sóstó közelében. A Balaton medre itt homokos, a vízminőség kiváló, vízmélysége sekély, kb. 60-70cm,  több száz méteren biztonságosan élvezhetik a vizet az úszni nem tudók is. Kisgyermekes családok közkedvelt üdülő övezete. Ez a partszakasz sokak szerint a Balaton legszebb része, az Aranypart, amely páratlan adottságai miatt a Balatonhoz érkező vendégek egyik legkedveltebb célpontja

A nyaralóházat 398 nm nagyságú, zárt vízparti telek veszi körül gondozott, puha pázsittal. A háztulajdonos a házban szeparáltan, a ház földszintjén tartózkodik (saját, külön bejárattal). Összesen 2 nyaralóapartman van a házban, az 1.szinten 4 fő, a 2.szinten 8 fő számára. Mindkét apartmanhoz saját terasz tartozik a Balatonra néző gyönyörű panorámával.

A következő térítésmentes szolgáltatások állnak rendelkezésre: napozóágyak, napernyők, hintaágy, kerti bútorok, szanetli a vízparton, kerti grill, szauna, evezős csónak, vízibicikli. (Csónakhasználat a tulajdonossal történő megbeszélés alapján). Saját privát stég a vízparton,  zárt parkoló a ház udvarán.

A nyaralóház 4 fős apartmanja, 1.emelet: Bejárat  a közös lépcsőházból, külön bejáratú 2db hálószoba dupla ággyal, nappali ülőgarnitúrával, igény esetén klímával, tv-vel, a fürdőszoba fürdőkádas, külön wc, amerikai konyha étkezővel. A nappaliból van a kijárat a teraszra, csodálatos balatoni panorámával, kerti étkezővel .
Felszereltség: gáztűzhely, hűtőszekrény, kávéfőző, mikrohullámú sütő, kenyérpirító és elektromos vízforraló, konyhai eszközök, edények. Az apartmanhoz 1db gépjámű beálló tartozik.

A nyaralóház 8 fős apartmanja, 2-3.emelet: Bejárat a közös lépcsőházból, külön bejáratú 4db hálószoba dupla ággyal, ebből 2db külön hálószoba a tetőtérben, külön wc-vel található. A tetőtérben igény esetén klíma használható. A nappaliból van a kijárat a teraszra, csodálatos balatoni panorámával, kerti étkezővel. A nappaliban kényelmes ülőgarnitúra és tv, amerikai konyha étkezővel, a közös fürdőszoba fürdőkádas,  1db külön wc .
Felszereltség: gáztűzhely, hűtőszekrény, kávéfőző, mikrohullámú sütő, kenyérpirító és elektromos vízforraló, konyhai eszközök, edények. Ehhez az apartmanhoz összesen 2 db gépjármű beálló tartozik.

Háziállat: A nyaralóban nem megengedett.

Parkolás: A ház mellett, zárt udvarban, keskeny lejáróban. 

Fekvés: Magyarország, Siófok, városrész Szabadi-Sóstó. A nyaraló nyaralóház-övezetben, napos fekvéssel található. Bevásárlás legközelebb 2km, Étterem 2km, ,,Galerius Élményfürdő és Wellness Központ Siófok" 4km. A déli part vasútvonala 100m belül, (nem zavaró, hangcsökkentett vasúti szerelvények közlekednek) Siófok-városközpont 5-8,2 km.

Környék: Balaton, Balaton-déli partja, Balatonvilágos, Balatonszbadi-Sóstó, Siófok

Nyáron: Közvetlen vízpart, saját strand, nagy privát stég, horgászati lehetőség partról, privát csónakból

Rossz idő esetén 4-5 km-en belül Siófokon több wellness szálloda szolgáltatásait is igénybe lehet venni.


Tisztelt látogató:

Az alábbi űrlapon küldheti el foglalását a fenti kiadó nyaralóra vonatkozóan.

- nincs közvetítési díj,
- mindig a szállásadó reagál Önnek,
- a foglalás az Ön számára semmilyen költséggel nem jár,
- a pénzügyek is csak közvetlenül a szállásadóval rendezendőek.
 
Érkezés dátuma:*
Elutazás dátuma:*
Az érkező vendégek száma
Felnőtt:*
Gyermek (4 - 12 éves korig):
Gyermek (0 - 4 éves korig):
Kapcsolattartási adatok
A szállásfoglaló vezetékneve:*
A szállásfoglaló keresztneve:*
A szállásfoglaló címe(Ország):
Település:
Utca, házszám:
Irányítószám:
A szállásfoglaló telefonszáma:*
A szállásfoglaló fax száma:
A szállásfoglaló e-mail címe:*
[Megtekintés]

Nyitva tartás, árak


Nyitvatartás
Az apartman nyitva tartása szezonális: májustól októberig


2018 év/ Árak:

Elő és utószezonban (május, június, szeptember, október):
20 EUR / fő /éj+ idegenforgalmi adó (IFA)

Főszezonban (július, augusztus):
25EUR / fő / éj+ idegenforgalmi adó (IFA)

Főszezonban 1 hetes turnusokban lehet foglalni.

Kapcsolat


Kérdése van?
Lépjen velem kapcsolatba: 

Kálmán Tímea
Tel: 36 30 283 8973
E-mail: kal.timea@gmail.com

Cím: 8600, Siófok, Baross Gábor u. 188/E.

Foglalási és lemondási feltételek


A szállás lefoglalása 30% előleg fizetésével válik véglegessé. Az előleget a visszaigazolást követően megadott bankszámlára kérjük átutalni.
Július és augusztus hónapokban foglalás csak hetes turnusokban (szombattól-szombatig) lehetséges. Egyéb időszakban min. 4 éjszaka foglalható.
A szálláshelyek a pihenést szolgálják. Zajongás, az épületben és kertben való bulizás, éjjel és nappal a szomszédságra való tekintettel kultúrált hangszinten történhet.
Kérjük vendégeinket, a foglalásukat a fentiek figyelembe vételével küldjék el.
Érkezés 14 órától, távozás max. 10 óráig.

Kapcsolat (SABLON!)


Kérdése van?
Lépjen velem kapcsolatba:


Kálmán Tímea
Tel: +36302838973
E-mail: kal.timea@gmail.com
Cím: 8600, Siófok, Baross Gábor u. 188/E.

Kapcsolatfelvétel


 

Kálmán Tímea
Tel: +36302838973
E-mail: kal.timea@gmail.com


Balatonon vízparti, illetve vízparthoz közeli kiadó nyaraló ingatlanok közvetítésést vállaljuk a fent megadott elérhetőségeken keresztül.