Kiadó balatoni nyaralók, apartmanok

Bemutatkozás

 
Családunk 1988 óta foglalkozik magyar és külföldi vendégek fogadásával.  Szívesen látunk pihenni vágyó családokat hosszabb időre is. Igyekszünk vendégeink nálunk töltött pihenését széppé tenni, igényeiknek maximálisan megfelelni. 
Az apartmanok rendkívül kedvelt helyen, teljesen közvetlenül vízparti telken, csendes üdülőövezetben vannak. Vendégeink kifejezetten szeretik a barátságos, tiszta, igényes apartmanjainkat. A privát stég és a napozóágyak bármikor kiváló pihenést nyújtanak a Balaton tiszta vizét kedvelőknek.
A nyaralóház közvetlen a vízparton található Siófokon, Balatonszabadi-Sóstó és Balatonvilágos közelében.

Foglalási és lemondási feltételek


A szállás lefoglalása 30% előleg fizetésével válik véglegessé. Az előleget a visszaigazolást követően megadott bankszámlára kérjük átutalni.
Július és augusztus hónapokban foglalás csak hetes turnusokban (szombattól-szombatig) lehetséges. Egyéb időszakban min. 4 éjszaka foglalható.
A szálláshelyek a pihenést szolgálják. Zajongás, az épületben és kertben való bulizás, éjjel és nappal a szomszédságra való tekintettel kultúrált hangszinten történhet.
Kérjük vendégeinket, a foglalásukat a fentiek figyelembe vételével küldjék el.
Érkezés 14 órától, távozás max. 10 óráig.

Kapcsolat (SABLON!)


Kérdése van?
Lépjen velem kapcsolatba:


Kálmán Tímea
Tel: +36302838973
E-mail: kal.timea@gmail.com
Cím: 8600, Siófok, Baross Gábor u. 188/E.

Kapcsolatfelvétel


 

Kálmán Tímea
Tel: +36302838973
E-mail: kal.timea@gmail.com


Balatonon vízparti, illetve vízparthoz közeli kiadó nyaraló ingatlanok közvetítésést vállaljuk a fent megadott elérhetőségeken keresztül.